Rólunk

A cég 1986 óta foglalkozik műanyagipari termékek előállításával. Jelenlegi telephelyünkön 1996 óta folyik a különféle műanyagipari termékek gyártása. A Piringer Kft. 2001-ben alakult és a Kanál Plusz Bt. nevű cégtől vette át a műanyag ipari termékek gyártását és forgalmazását.. .

Alapvetően polipropilén szívószálakat és polisztirol egyszer-használatos evőeszközöket gyártunk és forgalmazunk belföldi- és külföldi nagykereskedők részére. Termékeink jelentősebb hányada kerül exportra, de törekszünk a belföldi értékesítés folyamatos növelésére is. Fő export piacunk az EU, azon belül is Németország, de értékesítünk majd minden tagállamba. (Anglia, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Svédország, Cseh Köztársaság, Lengyelország, Románia, Spanyolország, Bulgária, Horvátország), valamint EU-n kívül Svájc és Szerbia is szerepel a vevőink között.

Büszkék vagyunk modern, folyamatosan megújuló gépparkunkra, amely lehetővé teszi a hatékony termelést és biztosítja az általunk gyártott termékek kitűnő minőségét. Természetesen az alap kínálatunkon túl egyedi megrendeléseket is vállalunk, fejlesztéseinket a felmerülő igényeknek megfelelően alakítjuk..

Szívószál gyártó gépparkunk hat teljes gyártósorból áll, amelyek 5mm – 12mm átmérőjű szívószálak gyártására alkalmasak. Naponta akár öt millió szívószál is lekerülhet a gyártósorainkról. Csomagoló gépeink alkalmasak szívószálak egyenkénti papírba vagy BOPP fóliába történő becsomagolására is. A hagyományos egyenes szívószálak mellett vállaljuk kanalas- és hajlított szívószálak gyártását.

Nagy kapacitású fröccsöntő gépsorainkon főként pizza-távtartók és műanyag-evőeszközök előállítása történik, de egyéb műanyag termékek gyártására is van lehetőség. Megrendelőink igényeinek megfelelően vállaljuk az általunk legyártott, de esetenként a hozzánk partnereink által beszállított műanyag evőeszközök csomagolását is BOPP fóliába egyenként és készletben, igény esetén szalvétával is kiegészítve.

Már több mint huszonöt éve sikeresen dolgozunk együtt olyan multinacionális vállalatokkal, mint a McDonald’s, a Pepsi és a Coca-Cola.

Cégünk egyik legnagyobb erőssége a rugalmasság, ami a kis létszámú irányító teamnek köszönhető. Ebből adódik másik nagy előnyünk is: a termelés igény szerinti átszervezésének a gyorsasága.

Tudásunk és tapasztalataink alapján igyekszünk megvalósítani ügyfeleink bármilyen egyedi elképzelését.

Folyamatosan keresünk alapanyag beszállítókat és műanyagtermékek értékesítésében érdekelt partnereket Európa-szerte.